Juni 2017, wat begon deze maand weer warm!
Het dagje dierentuin en nachtje Mons, België waren een succes. Pairi daiza is een prachtig park en behalve dat de dieren er heel goed te zien zijn is het ook een heerlijk ruim park om in te wandelen.
En eindelijk staken we voor de eerste keer dit jaar de BBQ aan op tweede pinksterdag. Natuurlijk ging er kip op de en aten we lekker veel groenten erbij.
En de jongens zijn allebei geslaagd, maar heb geen foto’s om het te bewijzen…behalve dan van de vlag die buiten hangt!
Ik maakte een rijst salade die eigenlijk een couscous salade moest worden. Hij was erg lekker en de dag er na deden we een restje met pulled pork uit de vriezer. Het was die dagen toch echt veel te heet om lang in de keuken te staan!
Er kwamen vrienden eten maar ik had niet echt zin om de barbecue aan te steken dus maakte ik soep…tja soep in de zomer kan best toch? 😉
In mijn keuken juni 2017:
Juni was een vrij rustige maand, het was ook vaak veel te heet om je erg druk te maken. Juli zal wat wat drukker worden. We hebben alweer een weekendje weg in de planning, naar Friesland deze keer. En we hebben nog een week vol verjaardagen waaronder die van mij.
De zomervakantie voor alle 3 de kinderen begint ook maar wij hebben zelf pas vakantie in augustus. Nog even volhouden dus!
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…