Laatst hadden we een feestje en eigenlijk wilde ik een flinke pan soep maken, maar het weer verraste ons, het beloofde die dag 30 graden te worden! Dus in plaats van soep maakte ik een pasta salade, deze rozemarijn spiesjes en een frisse mojito.
De kruidige spiesjes vielen goed in de smaak en ik vond ze er zelf ook erg leuk uitzien. Ze zijn simpel om te maken en ook niet onbelangrijk, van te voren al klaar te maken!
De rozemarijnnaaldjes zijn heel lekker om te gebruiken in je vuurschaal of op de barbecue, dat ruikt echt heerlijk.
De andere hapjes zijn gevulde mini paprika’s met tomaten roomkaas. Gewoon wat roomkaas mengen met zongedroogde tomaatjes.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…