Vorige zomer had ik een heel leuk uitje en daar kreeg ik een heerlijke gin tonic met zeekraal. En dat was lekker! Dus toen ik een recept zag voor een saffraan risotto met zeekraal kon ik niet wachten om dat te proberen.
Niet helemaal logisch eigenlijk want gin is natuurlijk wel even iets anders dan risotto maar toch werkt het vaak wel zo bij mij…Er schiet me dan ineens weer iets te binnen als ik een plaatje zie en in dit geval was de zeekraal de verbindende factor. En ik kan je wel zeggen dat die iets zoute groente in zowel gin als deze risotto erg lekker is!
Mijn saffraan zorgt niet voor een hele mooie gele kleur maar toch proef je de smaak wel. Je kunt dat ook zien aan de kleur van de rijst in mijn gevulde paprika’s.
Dit receptje zag ik in de Delicious, wel wat aangepast natuurlijk.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…