Ik ben helemaal in to mini taartjes op het moment, dus ook van deze paddenstoelentaart met brie maakte ik gewoon 4 mini taartjes! Deze quiche is goed gevuld en snel klaar.
De paddenstoelen komen goed tot hun recht in dit hartige taartje, brie en dragon zorgen voor lekker veel smaak. Dragon is een kruid met een beetje anijsachtige smaak, ook lekker in een salade en makkelijk zelf te drogen, mocht je restjes hebben.
Deze vegetarische hartige taart doet me al een beetje denken aan de herfst, mijn favoriete seizoen. Serveer als hapje met een lekker glaasje wijn of als lunch.
Voor de salade gebruikte ik rucola, een sjalotje, wat dragon blaadjes en geroosterde pecannoten met een klein beetje honing.
Dit recept vond ik ooit in een Delicious.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…