Een tijdje geleden had ik me weer opgegeven als bloginsider en ik kreeg een pakketje met vis in blik. Ik had eigenlijk gehoopt op zalm of tonijn of zo maar het werd makreel en ansjovis…en wat moet je daar nu mee? Nou ansjovis boter maken dus!
Uit de reacties op Instagram bleek al wel dat ansjovis niet erg populair is en ik gebruik het eigenlijk ook zelden. Alhoewel het in sommige gerechten net even die bijzondere en onmisbare smaak geeft. Zo ook in deze ansjovis boter met tijm en Parmezaanse kaas. Een klein beetje van deze boter zorgt voor heel veel smaak. De crostini zijn simpel om te maken en erg veelzijdig. Dus de volgende keer als je na de bbq of gourmet nog stokbrood over hebt maak je crostini 😉
Mijn tijm heeft heel de zomer in bloei gestaan en ook die bloemetjes gebruik ik gewoon.
Met de makreel maakte ik nog een soort van poke bowl gebaseerd op mijn sushi bowl.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…