September 2017…zoals ieder jaar moet ik altijd ontzettend wennen aan het nieuwe ritme na de vakantie.
We staken nog wel de bbq aan en we roosterde een heerlijk bavette en daar maakte ik chimichiru bij, het leek nog even vakantie. Het receptje van de chimichiru komt nog online.
En zo leuk, vlak na de vakantie won ik weer een prijs! Een reischeque, dus we kunnen van het najaar nog een uitje plannen. Ik won deze prijs met de vis van Princess waarmee ik 2 lekkere gerechtjes maakte. Ansjovis boter en een poke bowl met gemarineerde makreel.
En eindelijk kwam op 15 september onze nieuwe kater, we noemen hem Sherlock. Het was wel even wennen zo’n kitten in huis. Hij is echt ontzettend lief en aanhankelijk maar toch had ik het er de eerste week zo moeilijk mee…ik miste mijn Loki weer even echt.
Deze maand maakte ik echt wel eten klaar maar niet veel nieuwe gerechten. Ik had behoefte aan simpele bekende kost zoals curry, soep en gewoon aardappel, groente en vlees.
Cookingdom komt zo wel wat tekort want er komt op het moment niet 3 keer per week een nieuw recept online. Er staan nog wel wat receptjes klaar die verder uitgewerkt moeten worden en mijn to-do lijstjes is ellenlang. Gaat op een gegeven moment wel weer goed komen…
Voor nu geniet ik van het kitten, de puber pup en het herfstweer en ik verwacht binnenkort wel weer zin te krijgen in bloggen 😉
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…