Oktober 2017…Oktober is altijd mijn favoriete maand, ik hou van de koelere temperaturen, de mooie kleuren en dat frisse in de lucht. Ook ben ik dol op soep en stoofpotjes en tegenwoordig kan ik ook een stamppot wel waarderen.
Sherlock begint al aardig te wennen en is, ondanks dat hij toch vrij donker is, best wel fotogeniek…en heel erg behulpzaam.
Na een BHV herhalingscursus met een aantal collega’s gingen we gezellig uit eten bij het zusje in Breda. Zo’n leuk concept met allemaal kleine hapjes en gangen die je zelf mag kiezen.
Half oktober werd het gewoon nog even dik 20 graden! We besloten om naar het strand te gaan…we hadden bijna spijt door de drukte en omleidingen onderweg maar eenmaal in Domburg was het geweldig.
In de herfstvakantie gingen we naar het museum beeld en geluid in Hilversum. Niet echt mijn ding want ik heb niet het geduld om filmpjes te maken 🙂 We gingen nog even de stad in terwijl de pubers zich prima vermaakten in het museum.
Ik ben nog steeds niet zo heel actief met het schrijven van nieuwe recepten terwijl ik toch echt lekkere dingen klaar maak. Nu de tijd weer verzet is zal het foto’s maken ook niet makkelijker worden omdat het al heel vroeg donker is. Misschien vind ik dan de tijd om nog wat oudere recepten uit te schrijven 😉 En ik wil ook weer eens wat meer gaan bakken maar om de een of andere reden kan ik daar de moed niet toe vinden…
In mijn keuken oktober 2017:
Nu is het alweer november! En ja het is een cliché maar het is gewoon niet bij te houden…nog even en het is alweer december! Maar gelukkig hebben we eerst nog november 🙂
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…