Ik kijk altijd naar Masterchef Australië en daar zag ik dat Matt Preston een cake maakte met enkel ijs en zelfrijzend bakmeel! En ik bedacht me dat ik ook nog ergens een receptje had voor roomijs muffins.
Voor deze muffins waren nog een paar extra ingredienten nodig maar het is toch nog steeds een erg simpel recept. De muffins zijn wat kruimelig en heerlijk zacht aan de binnenkant. Ze rijzen niet heel veel maar zijn toch luchtig en helemaal niet compact.
Ik heb nu nog wel allerlei wilde ideeën en wil graag een chocolade versie maken van de 2 ingrediënten cake! Of misschien zelfs wel een marmer cake 🙂
Je kunt ook kaneelsuiker gebruiken en het espressopoeder weglaten.
Dit receptje vond ik in een Delicious.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…