Zoete ricotta flapjes met jam, simpele bladerdeeg flapjes met een fris zoete vulling. Ricotta en bladerdeeg zijn allebei heel veelzijdig en samen maken ze dan ook een leuk gerecht.
Dit frisse kaasje is eg lekker en ricotta is te gebruiken in zowel zoete als hartige gerechten.
In deze flapjes gebruikte ik sinaasappel jam want daar ben ik nu eenmaal nog al dol op maar ik weet dat veel mensen sinaasappel jam wat bitter en vreemd vinden. Je kunt gewoon je favoriete smaak jam gebruiken of zelfs lemon curd. Ook een beetje pure chocola toevoegen hoort tot de mogelijkheden en is vast erg lekker in deze romige flapjes.
(6 stuks)
Ik vond dit idee op Food 52
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…