Eigenlijk wist ik niet zeker of ik nog iets lekkers speciaal voor Sinterklaas wilde maken voor op mijn blog. En toen kwam ik een receptje tegen voor fudge en ik besloot speculaas fudge met witte chocolade te maken.
Deze fudge krijgt zijn heerlijke smaak door de speculaaskruiden die erdoor zitten en ziet er echt heel leuk uit door de 2 kleuren laagjes die je maakt.
Dit is de simpele fudge versie met gecondenseerde melk en chocolade. In dit geval gebruik je witte chocolade en krijg je zo 2 verschillende kleuren. Je kunt deze speculaas fudge goed een paar dagen bewaren in de koelkast zodat je tijdens het heerlijk avondje dit alleen nog maar op tafel hoeft te zetten.
De fudge blijft mooi stevig als je hem in de koelkast bewaard.
In plaats van de verschillende specerijen kun je ook 2 theelepels koekkruiden toevoegen.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Wanneer voeg je de stroop toe?
Hoi Floortje,
Tegelijkertijd met de specerijen. Ik zal het even aanpassen. Bedankt voor je reactie.