Deze pasta met kikkererwten houdt het midden tussen een stoofpotje en een soep. De rozemarijn olie met lekker veel knoflook maakt deze simpele pasta tot iets bijzonders.
Voor mijn gevoel horen kikkererwten echt bij de Midden Oosterse keuken maar deze pasta met kikkererwten schijnt toch echt een Italiaanse klassieker te zijn. Dit simpele smaakvolle gerecht is zeker geschikt zo in december tussen de kerstrecepten, gewoon simpel comfortfood en af en toe vind ik dat gewoon even nodig.
Voor de rozemarijn olie:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments