Witlof uit de oven met ham en kaas is een klassieker en ook best een beetje ouderwets. Maar deze versie heeft nog wat extra’s en is echt ontzettend lekker.Vroeger aten regelmatig witlof uit de oven en soms rolde ik er gewoon ham en kaas omheen en ook maakte ik weleens een kaassausje voor erover, en alhoewel witlof echt niet mijn favoriete groente is vond ik de witlof uit de oven altijd best wel lekker.
In dit receptje strooi ik geschaafde amandelen over de witlof rolletjes en dit zorgt voor een lekker knapperig extraatje! Dus hou je niet echt van witlof dan is dit DE manier om deze groente te gaan eten.
(4 personen)
Ik vond het idee voor tijm en amandelschaafsel in de Allerhande en kreeg ineens zin in dit nostalgische gerechtje
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…