Ik wilde al heel lang eens een cheesecake brownie maken, dat heb ik nu dus nog steeds niet gedaan…Maar deze blondie met roomkaas en blauwe bessen is ook helemaal niet verkeerd!
Voor het maken van een blondie gebruik je witte chocolade en geen cacao. Deze blondie met roomkaas en blauwe bessen is heerlijk romig en zoet met een beetje zuur. Een klein stukje van dit heerlijke baksel is genoeg want heftig is het wel.
Gelukkig is deze blondie ook heel goed in te vriezen en eenmaal ontdooit smaakt dit baksel nog net zo lekker.
Voor het roomkaas mengsel:
Voor de bodem:
Dit recept vond ik in een Delicious en ik maakte het wel wat simpeler.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…