Weten jullie nog vroeger bij de V&D, die zalige broodjes met roomkaas en bieslook? Die broodjes waren mijn inspiratie voor deze roomkaasbal met cheddar en bieslook.
Doordat je niet alleen maar roomkaas gebruikt is deze roomkaasbal ietsje pittiger, cheddar zorgt daarvoor en geeft dit kaasmengsel iets meer het idee van een lekker romige smeerkaas.
Deze roomkaasbal is heerlijk bij een kaasplankje of bij de brunch.
Serveer de kaasbal met crackertjes of nacho chips.
Ik knip mijn bieslook altijd in stukjes met mijn keukenschaar.
De V&D of eigenlijk La Place was mijn inspiratie maar ook dit recept op how sweet eats.
Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…