We doen het gewoon nog maar eens, carbs inruilen voor groenten! Deze keer maakte ik courgetti spring rolls en een heerlijke mango dipsaus.
Normaal gesproken vul je spring rolls met veel groenten en rijst vermicelli maar in deze versie vervang ik de rijst vermicelli door courgetti.
Soms koop ik de courgetti gewoon kant en klaar maar deze keer maakte ik hem zelf op mijn mandoline. Natuurlijk kun je ook een keukenmachine of een spiraalsnijder gebruiken. Als je dat allemaal niet hebt kun je ook gewoon je snijtechniek oefenen en dunne sliertjes snijden.
Jaren geleden toen ik voor de eerste keer spring rolls wilde maken kocht ik de rijstvellen bij de pas geopende Aziatische supermarkt maar nu kun je ze gewoon in elke supermarkt kopen. Je maakt ze vochtig met warm water en dan worden de harde vellen zacht en plooibaar en kun je er allerlei lekkers instoppen.
Voor de saus:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
leuk recept en mooie foto
wil er direct eentje van opeten
Dank je wel, ze zijn ook echt heel lekker :-)