Lenteachtig groen en erg lekker deze frittata met doperwten en munt. Ik roerde er hüttenkäse door voor een romig accent en de prei zorgt voor een beetje pit.
Een frittata is een gerecht uit Italië en eigenlijk bedoelt om restjes op te maken, je kunt dan ook nogal wat combinaties bedenken met lekker veel verschillende groenten.. Het is een mix tussen een omelet, pizza en een pannenkoek. Je schuift het ei op het einde nog even in de oven voor een luchtig resultaat.
De combinatie van doperwten en munt is een klassieker en vooral in Engeland erg populair. In deze frittata is het een heerlijke frisse en lenteachtige combi. De hüttenkäse zorgt ervoor dat het gerechtje romig is maar toch licht blijft.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…