Kaas en fruit, een heerlijke combi! Deze toast met geitenkaas en frambozen is daar geen uitzondering op. De licht pittige geitenkaas met de frisse framboosjes is echt zo lekker!
Voor de foodblogswap maakte ik deze maand iets van Lekker happen. Ik maakte al eens eerder iets van deze blog van de Belgische Daisy die graag uit eten gaat en daar ook over schrijft. Gelukkig staan er ook veel lekkere recepten op haar blog. Deze keer zag ik aardig wat gerechtjes met geitenkaas. Ik maakte een variatie op de toast met geitenkaas, spekjes en frambozen. Ik besloot de spekjes te vervangen door pijnboompitten en lekker veldsla te gebruiken.
Ik gebruikte een heerlijke zachte geitenkaas in een driehoekvorm, Zoe en Zazu. Deze zachte geitenkaas smolt heerlijk in de oven maar bleef toch mooi in vorm. Natuurlijk kun je iedere zachte geitenkaas gebruiken voor dit recept. Zachte geitenkaas is romiger dan een harde geitenkaas en smelt mooi, warm is geitenkaas heerlijk met een beetje honing.
Geitenkaas met framboos is een erg lekkere combinatie maar ook peer of vijg past hier goed bij.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Leuk dat je dit recept gemaakt hebt van mijn blog. Mooie variatie. Lijkt me lekker!
Dank je voor het leuke idee en het was ook echt lekker!