Dit gemarmerde bananenbrood was echt zo lekker, het smaakt naar chocolade en cake. Deze manier om een gemarmerd bananenbrood te maken is simpel en leuk om te doen en een heel goed doel voor je rijpe bananen.
Naar mijn idee zijn er 2 soorten bananenbrood, het bananenbrood van dit recept dat eigenlijk meer een cake is. En dan heb je nog de gezondere soort zonder de geraffineerde suikers, die gezoet zijn door de banaan en bijvoorbeeld dadels. En soms heb je behoefte aan de een en soms de andere 🙂
Meestal marmer je een cake door lagen in de bakvorm te gieten van de verschillende kleuren beslag die je maakt. Bij dit bananenbrood gaat het net iets anders, je schept om en om een schep van het beslag met kaneel en het chocolade beslag en daar maak je een soort schaakbord motief mee. Het geeft echt een leuk effect!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…