Ik denk dat iedereen Tuc wel kent, die crackertjes die altijd zo op zijn op een feestje omdat ze heerlijk knapperig zijn en verslavend lekker. Ik kreeg een doos vol met verschillende smaken Tuc en de vraag om 2 verrassende toppings voor Tuc te bedenken.
Meestal als ik iets mag gaan verzinnen heb ik best wel wat ideeën maar deze keer had ik gewoon zoveel ideeën dat ik echt even een selectie moest maken. Mijn favoriet was de roomkaas met doperwtjes en een beetje bacon maar ook de zeer verrassende iets zoete combi van vijg met prosciutto vond ik zo lekker! Deze combi was trouwens gebaseerd op mijn favoriete pizza.
Besmeer de tucjes met een beetje vijgenjam, verdeel er wat rucola over en een plakje prosciutto. Leg er eventueel nog een partje vijg op.
Dit zijn mijn 2 verrassende toppings voor Tuc, wat zouden jullie op je Tuc doen?
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…