Deze pasta met tonijn en babyspinazie is echt ontzettend simpel. Je maakt niet eens een echte saus maar een soort dressing van citroensap en olijfolie. De babyspinazie is er erg lekker bij. In dit gerechtje proef je goed de tonijn en citroen.
Vroeger maakte het me niet zoveel uit welk blikje tonijn ik kocht maar tegenwoordig betaal ik gerust wat meer voor een lekker stukje tonijn, niet uit blik maar uit een glazen potje. Waar ik vooral op let is dat de vis duurzaam gevangen is.
Pasta kun je alle kanten mee op en tonijn is ook erg veelzijdig! Maar hoe handig is het dat je je saus voor je pasta gewoon opwarmt op de pan waar je de pasta in kookt! Deze maaltijd is klaar binnen de tijd dat je je pasta gekookt hebt en dat is ideaal op een doordeweekse drukke dag.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…