Sinds ik in Rotterdam cookie dough heb gegeten wilde ik mijn eigen versie maken. En ik vond het wel leuk om een Paas versie te maken met eetbaar koekjes deeg!
Ook mijn twee jongste zijn dol op dit deeg en mijn kleine nichtje maakte ik er blij mee. Ze wilde laatst pannenkoekenbeslag proeven maar dat is natuurlijk helemaal niet lekker. Maar dit koekjes deeg is wel ontzettend lekker! De yoghurt die het ei vervangt zorgt voor een frisse touch en de geweldige paasversieringen maken er een feestje van 🙂
Dit koekjes deeg is geschikt om te eten zonder dat het gebakken wordt omdat er geen rauwe eieren inzitten. Nu zijn rauwe eieren voor gezonde mensen helemaal niet zo erg. Maar jonge kinderen en ouderen met een verminderde weerstand kunnen er wel ziek van worden. Vandaar dus dat voor dit eetbare deeg de eieren vervangen worden.
Voor een volwassen versie kun je er nog een scheutje advocaat overheen gieten.
Ik kocht deze lieve paas chocolaatjes en kipjes bij de Albert Heijn.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…