Deze hartige lente taart met asperges en ei is echt super lekker en ziet er bijzonder uit, toch staat dit binnen een half uurtje op tafel! Zeker geschikt voor Pasen maar ook lekker als lunch.
Groene asperges zijn veel makkelijker in het gebruik dan witte. Deze groene hoef je niet te schillen, je hoeft alleen het harde uiteinde te verwijderen. Ik vind de groene ook altijd wat robuuster en de witte eigenlijk wel een beetje chique. Meestal gebruik ik dus ook de groene asperges net zoals voor deze hartige taart.
Deze hartige taart ziet er feestelijk ook door de heerlijke ham en de gekookte eitjes. Wat deze hartige lente taart helemaal afmaakt is toch wel de heerlijke everything bagel spice waarvan ik je eerder het recept gaf.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…