Maart 2018, absurd hoe koud dat deze maand begon. Achter glas zag het er lekker uit!
Deze maand begon ook erg goed met een foodbloggers event met Chef Norman Musa in Rotterdam en ik maakte roti canai. Veel gezellige mensen ontmoet daar en erg genoten van al het lekkers.
Op een mooie zondagmiddag in Breda dronken we Vermouth en aten er wat lekkere hapjes bij. En nu wil ik zelf ook aan de gang met tapas en Vermouth 🙂
Half maart werd het ineens warm en wat was het mooi hier in de polder tijdens het golden hour. Dit is het tijdstip waar op de zon laag staat en erg geschikt om mooie foto’s te maken.
En in maart gingen we op een ijzige dag nog maar eens naar Rotterdam. We kochten heerlijk brood op de Rotterdamse oogst markt, aten lunch bij Bertmans en proefde groenten bij Destino.
Ik kreeg een super leuk pakket van Albert Heijn voor de Pasen! En maakte daar een heerlijke Paasbrunch mee, wel een weekje te vroeg 🙂
En vlak voor Pasen kreeg ik nog te horen dat ik de #topyourtuc challence voor uit Pauline’s keuken had gewonnen. Een erg leuke verrassing!
In mijn keuken maart 2018
- Katten schaaltjes!
- 30 smaken paaseitjes
- 3 ingrediënten granola
Dit weekend vieren we Pasen en ook de 50ste verjaardag van mijn man. Er komt vast veel lekkers op tafel ?
En dan op naar april! Aardbeien, feestjes en een paar daagjes naar Praag! Het beloofd een leuke en drukke maand te worden.
Fijne pasen!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
praag…wou dat ik meekon
prachtige stad…zeker eens buiten de stad wat rondkuieren
is echt de moeite
Nu heb ik nog meer zin! En bedankt voor de tip!