Ik kreeg een pakket met rijstsoorten van Tilda, er zat een pakje kokosrijst bij en ik wilde daar iets exotisch mee maken. De tropische kokosrijst met gember is heerlijk fris en een beetje zoet, geschikt als toetje of ontbijt. De mango zorgt voor een frisse en zoet smaak.
Ik ben van jongs af aan al dol op rijst, veel lekkerder dan aardappels of zelfs pasta. Ik vond het dan ook super leuk dat we deze rijst uit mocht proberen. Niet alleen de bijzondere smaken vind ik geweldig maar deze rijst kan gewoon niet mislukken!
Dit is geen echte rijstepap maar deze heerlijke kokosrijst is wel echt heel erg lekker met yoghurt en als je het een nachtje laat staan wordt het alleen maar lekkerder, overnight tropische kokosrijst dus eigenlijk 🙂 Op het moment lust ik overal wel gember bij vandaar dat ik het ook gebruikte voor dit gerechtje, tropisch met een beetje pit van de gember.
Je kunt er eventueel nog wat extra gembersiroop overheen gieten. Ben je niet dol op gember laat het dan weg en voeg eventueel wat honing toe.
De Tilda rijst kreeg ik via Kroon op het werk om een review over te schrijven. Natuurlijk geef ik mijn eerlijke mening over deze producten.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…