Deze super simpele eiersalade is zo klaar en erg lekker op brood, een broodje of op een toastje. Zowel geschikt voor gewoon doordeweeks of voor een feestje.
Kerrie poeder zorgt niet alleen voor een beetje pit aan je eiersalade maar zorgt er ook voor dat het geel nog net wat mooier uitkomt. Wij gebruiken eigenlijk altijd kerriepoeder bij onze eitjes, of het nu deze snelle eiersalade is, een omelet of een scrambled egg.
Ik ben dol op mijn zacht gekookte eitje maar voor deze eiersalade wil ik ze net iets steviger. Geen groene dooier maar wel een net helemaal stevige dooier. Als je ze na het koken meteen laat schrikken in een bakje met koud water garen ze niet meer verder.
Deze eiersalade is gemakkelijk in grote porties te maken, gewoon van alles 2, 3 of zelfs 4 keer zoveel gebruiken.
Wij doen er ook vaak bieslook door, zeker in de zomer als er verse in mijn tuin staat.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…