Het is weer tijd voor de foodblogswap! En wat vond ik het leuk toen ik zag dat ik iets mocht maken van de zoetekauw. Ik had al heel lang een receptje van Lianne op mijn to-do lijstje staan en daar gaf ik een leuke twist aan. Zo ontstond deze verslavend lekkere fudge met Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker!
Dit is de blog van Lianne een gezellige en lieve dame die ik laatst mocht ontmoeten bij een foody lunch in Rotterdam. Op haar blog staan heerlijke zoete en hartige gerechtjes (Vooral zoet :-)) en alles ziet er even lekker uit! Het is dat ik al wist wat ik wilde gaan maken anders had ik niet kunnen kiezen denk ik.
Er zijn verschillende manieren om fudge te maken en voor sommige recepten moet je met suikerthermometers aan de slag, maar niet voor deze. Dit recept is simpel en je krijgt een echt lekkere en zachte fudge waar je allerlei lekkere dingen aan toe kunt voegen.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…