Recepten

Fudge met To­ny’s Cho­co­lo­ne­ly wit framboos knettersuiker

Het is weer tijd voor de foodblogswap! En wat vond ik het leuk toen ik zag dat ik iets mocht maken van de zoetekauw. Ik had al heel lang een receptje van Lianne op mijn to-do lijstje staan en daar gaf ik een leuke twist aan. Zo ontstond deze verslavend lekkere fudge met To­ny’s Cho­co­lo­ne­ly wit framboos knettersuiker!

De zoetekauw

Dit is de blog van Lianne een gezellige en lieve dame die ik laatst mocht ontmoeten bij een foody lunch in Rotterdam. Op haar blog staan heerlijke zoete en hartige gerechtjes (Vooral zoet :-)) en alles ziet er even lekker uit! Het is dat ik al wist wat ik wilde gaan maken anders had ik niet kunnen kiezen denk ik.

Fudge maken

Er zijn verschillende manieren om fudge te maken en voor sommige recepten moet je met suikerthermometers aan de slag, maar niet voor deze. Dit recept is simpel en je krijgt een echt lekkere en zachte fudge waar je allerlei lekkere dingen aan toe kunt voegen.

Wat heb je nodig voor de fudge met To­ny’s Cho­co­lo­ne­ly wit framboos knettersuiker:

  • 1 blikje zoete gecondenseerde melk
  • 340 gram witte chocolade, in stukken
  • 30 gram boter
  • 1 reep Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker, in stukken
  • discodip

Hoe maak je de fudge met To­ny’s Cho­co­lo­ne­ly wit framboos knettersuiker:

  1. Bekleed een vierkant bakblik van 20 x 20 cm met bakpapier of plasticfolie. Meng de zoete gecondenseerde melk met de witte chocolade en boter en verwarm au bain marie totdat de chocolade gesmolten is. Roer goed door en schenk in het bakblik.
  2. Maak de bovenkant glad en verdeel er de stukken Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker over en de discodip. Plaats in de koelkast totdat de fudge stevig is. Snijdt in blokjes en deel uit.

Smakelijk eten!

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Summary
Recipe Name
Fudge met To­ny's Cho­co­lo­ne­ly wit framboos knettersuiker
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
5 Based on 5 Review(s)
Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

5 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

5 jaar ago