Het is weer tijd voor de foodblogswap! En wat vond ik het leuk toen ik zag dat ik iets mocht maken van de zoetekauw. Ik had al heel lang een receptje van Lianne op mijn to-do lijstje staan en daar gaf ik een leuke twist aan. Zo ontstond deze verslavend lekkere fudge met Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker!
De zoetekauw
Dit is de blog van Lianne een gezellige en lieve dame die ik laatst mocht ontmoeten bij een foody lunch in Rotterdam. Op haar blog staan heerlijke zoete en hartige gerechtjes (Vooral zoet :-)) en alles ziet er even lekker uit! Het is dat ik al wist wat ik wilde gaan maken anders had ik niet kunnen kiezen denk ik.
Fudge maken
Er zijn verschillende manieren om fudge te maken en voor sommige recepten moet je met suikerthermometers aan de slag, maar niet voor deze. Dit recept is simpel en je krijgt een echt lekkere en zachte fudge waar je allerlei lekkere dingen aan toe kunt voegen.
Wat heb je nodig voor de fudge met Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker:
- 1 blikje zoete gecondenseerde melk
- 340 gram witte chocolade, in stukken
- 30 gram boter
- 1 reep Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker, in stukken
- discodip
Hoe maak je de fudge met Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker:
- Bekleed een vierkant bakblik van 20 x 20 cm met bakpapier of plasticfolie. Meng de zoete gecondenseerde melk met de witte chocolade en boter en verwarm au bain marie totdat de chocolade gesmolten is. Roer goed door en schenk in het bakblik.
- Maak de bovenkant glad en verdeel er de stukken Tony’s Chocolonely wit framboos knettersuiker over en de discodip. Plaats in de koelkast totdat de fudge stevig is. Snijdt in blokjes en deel uit.
Smakelijk eten!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!