Eigenlijk is dit niet eens echt een recept maar wel ontzettend lekker en mocht je eens ergens pimientos de padron tegen komen dan weet je na het lezen van dit blogje wat je ermee moet doen.
Deze kleine groene pepers komen van origine uit Spanje en meestal worden ze gegrild geserveerd met een snuf zeezout. Deze pepers zijn zelden pittig, maar af en toe kan er een verrassing tussen zitten. Het schijnt dat 1 op de honderd wat pittiger kan zijn.
Tapas zijn kleine hapjes die in Spanje aan het einde van de middag gegeten worden met een drankje erbij om de eetlust op te wekken. Er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden, ze zijn vaak simpel en altijd smaakvol. In Nederland zijn tapas restaurants op het moment ook erg populair en gezellig om met een groep te gaan eten.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…