Dit recept is wel fusion hoor, Italiaanse pasta met Mexicaanse mais. Deze pasta schotel is zowel warm als koud echt erg lekker. De combinatie van mais, chilipeper en kaas is echt perfect.
Dit gerechtje wordt meestal gemaakt met hele gegrilde maiskolven en een pittige saus op basis van mayonaise. Ook de cotija mag niet ontbreken. Cotija is een witte kaas die je hier niet echt kunt vinden maar goed te vervangen is door feta.
Koriander you love it or you hate it…Als je er niet van houdt is dat meestal omdat het naar zeep smaakt. Vroeger vond ik dat dus ook en verving ik het vaak door peterselie maar tegenwoordig kan ik de smaak wel waarderen. Het zorgt samen met limoen voor frisheid en verkoeling in een pittig gerecht. Het wordt veel gebruikt in de tex-mex keuken maar ook in de Thaise keuken.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…