Deze beef fajita ziet er uit alsof je uren in de keuken heb gestaan maar is eigenlijk echt ontzettend simpel om te maken. Het ziet er feestelijk uit geserveerd op een mooie snijplank en het is echt een heerlijke maaltijd!
Dit stukje vlees, ook bekend als vinkelap of flank steak, is een wat langer en plat stuk biefstuk uit de onderkant van het rund. Bavette is iets steviger dan normale biefstuk omdat het werkvlees is. Het heeft dan ook een wat stevigere bite dan de biefstuk die je bij de supermarkt koopt. Dit vlees heeft niet veel nodig en wordt vaak alleen even kort aangebakken met wat zout en peper.
Als ambassadeur van Santa Maria krijg ik iedere maand een doos met lekkers en een thema. Deze maand was het thema dinnerparty! Dit gerecht vind ik zeker wel geschikt voor een feestje of een gezellig etentje in de tuin. Natuurlijk kun je ook gewoon een lekker biefstukje halen om dit gerecht te maken.
Ik gebruikte mijn chimichurri receptje maar verving de gedroogde kruiden en tijm door koriander.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…