Deze platbroodpizza met aubergine en za’atar is echt super simpel en zo lekker! Het gebruiken van een simpel platbrood om een pizza mee te maken is handig en snel.
Aubergine is een groente die niet echt veel gegeten wordt in Nederland en eigenlijk is dat zonde. Deze groente is niet alleen erg lekker maar ook makkelijk klaar te maken en zo veelzijdig! Ik maakte deze keer plakken over de lengte met mijn mandoline maar je kunt natuurlijk ook schijfjes maken van de aubergine.
Za’atar is een midden Oosters kruidenmengsel. En het is ook de naam van een soort wilde oregano die het hoofdbestanddeel is van deze mix. Meestal bevat het ook sesamzaad en sumak maar er zijn vele variaties mogelijk. Za’atar is lekker gemengd met een beetje olijfolie en hier kun je dan je brood in dippen, of je strooit het over je platbroodpizza.
Gebaseerd op dit recept voor flatbrood pizza van Hello Fresh
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…