Deze frozen yoghurt brokken met aardbeien en gepofte quinoa helpen je op een gezonde en lekkere manier deze warme dagen door te komen. Ze zijn geweldig als ontbijt, tussendoortje of als toetje. Dit wordt de zomer van de frozen yoghurt snack.
Wat vond ik het leuk dat ik deze maand iets mocht maken van de blog van Jorien, Ze had vorige maand namelijk iets van mijn blog gekookt 🙂 Jorien maakt graag snelle makkelijke maaltijden maar in het weekend besteed ze graag meer tijd aan bijzondere gerechten. Ik vond een lekker simpel receptje voor frozen yoghurt bars en besloot daar een eigen draai aan te geven met seizoensfruit.
Het is natuurlijk tijd voor aardbeien. dat is de reden dat ik ze ook gebruikte voor deze bevroren yoghurt stukken. Ik gebruikte heerlijke zoete aardbeien van de boer en fris zoete gevriesdroogde aardbeitjes die ik pas gevonden had en ik ook nog wil gaan gebruiken in een granola.
De yoghurt wordt vrij hard dus het is lekker om de brokken en paar minuten voor je gaat eten al uit de vriezer te halen.
Natuurlijk kun je elke soort fruit en versiering gebruiken.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…