Het is altijd leuk om met maar weinig ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo ook bij deze pizza babka waarvoor je maar 3 ingredienten echt nodig hebt. Natuurlijk kun je nog allerlei variaties maken, je kunt bijvoorbeeld wat salami toevoegen of nog een andere soort kaas zoals bijvoorbeeld Parmezaan.
Dit is een traditioneel Joods zoet brood dat gemaakt wordt door 2 opengewerkte strengen deeg met chocolade en kaneel om elkaar heen te wikkelen. Vaak wordt er ook nog een kruimel deeg overheen gestrooid en ze zien er vaak prachtig uit. De zoete variant staat al heel lang op mijn lijstje maar is een stuk minder simpel dan deze pizza versie.
Ik gebruikte hiervoor kant en klaar pizzadeeg met saus. Handig om in huis te hebben als je ineens zin krijgt in pizza. Natuurlijk kun je ook gewoon je eigengemaakte heerlijke pizzadeeg gebruiken en een zelfgemaakte tomatensaus is ook niet verkeerd!
Natuurlijk kun je nog allerlei variaties maken, je kunt bijvoorbeeld wat salami toevoegen of nog een andere soort kaas zoals bijvoorbeeld Parmezaan.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…