Ik kreeg dit idee door de mooie gekleurde paprika’s die ik zag liggen in de winkel. Het recept voor deze paprika plaattaart is heel simpel, zoals meestal met en plaattaart het geval is. Verse kruiden voegen extra smaak toe en noten zorgen voor nog meer crunch.
De gele en rode paprika’s zijn lekker zoet en heerlijk met de tomatensaus, ik voeg graag overal nog wat extra verse kruiden aan toe en door deze even in koud water te leggen blijft de groene kleur mooier. Deze tip en nog een aantal andere leerde ik bij de food workshops die ik mocht volgen als Albert Heijn ambassadeur. En deze plaattaart maakte ik voor de nieuwe minder suiker challenge van deze maand.
Ik haal mijn inspiratie overal vandaan! Instagram en Pintererest vindt ik altijd leuk om te bekijken maar ook als ik ergens iets ga eten zie ik altijd wel iets lekkers dat ik ook zelf wil gaan maken. Ook als ik soms producten thuisgestuurd krijg kan ik soms zoveel ideeën daarvan krijgen dat kiezen lastig wordt. Wel merk ik dat ik steeds meer simpele gerechten maak met niet al teveel ingredienten alhoewel ik daar soms nog wel van afwijk 🙂
Ook lekker met een groene salade als avondeten.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…