Wat is er nu fijner met dit weer dan een heerlijke simpel bordje met spaghetti! Snel klaar en toch iets dat goed vult. Deze kaas en peper pasta met citroen en rucola is heerlijk fris en super snel klaar!
Dit is de Italiaanse benaming voor kaas en peper. Deze klassieke Romeinse pastaschotel bevat officieel slechts 3 ingredienten en het pastawater zorgt eigenlijk, net als bij pasta carbonara, voor een romige saus. Voor een zomerse versie van deze simpele pasta voegen we citroen en sla toe.
Dat is toch altijd wel fijn een heerlijk gerecht binnen een half uurtje op tafel. Natuurlijk is dat met pasta wel vaak het geval maar ik zelf vind het toch altijd leuk om weer een nieuw simpel en toch een beetje bijzonder gerecht te ontdekken. Je kunt dit helemaal naar eigen smaak maken met zoveel peper als je zelf wilt.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…