Deze Thaise biefstuk salade is een heerlijk licht en fris gerecht, prima geschikt als lunch of een licht diner. Het recept dat ik je geef is slechts een leidraad, voeg gerust andere knapperige groenten toe.
De dressing zou ik zeker maken! Deze is een beetje pittig, een tikkie zoet en zuur en echt ontzettend lekker bij deze salade. In de Thaise keuken is de balans tussen zoet, zout en zuur erg belangrijk en zo ook in deze dressing.
Wij eten heel zelden biefstuk, niet omdat ik het niet lekker vind maar juist omdat we het bijna allemaal heel lekker vinden en het best wel aan de prijs is. Tegenwoordig koop ik wel liever een beetje minder van goede kwaliteit omdat dat gewoon echt lekkerder is.
Voor de dressing:
Voor de salade:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…