Nacho’s zijn een populaire snack. Logisch natuurlijk ze zijn simpel om te maken en altijd lekker. Zo ook deze toch wel bijzondere sushi nacho’s met surimi en avocado!
Surimi, ook wel imitatie krab genoemd, wordt gemaakt van witvis. Deze vis wordt gemengd met zetmeel, eiwit en smaakmakers. Surimi wordt gebruikt in de Japanse keuken voor sushi en in de supermarkt vindt je het ook in de zogenaamde krab/surimi salade. Ik vind het zelf wel lekker maar naar krab smaakt het totaal niet.
Dat is volgens mij toch het eerste dat je denkt als je dit receptje ziet en natuurlijk is dat het ook wel een beetje. Maar het is echt heel lekker en bijzonder. Het zoete van de surimi past goed bij de kaas, de lente ui en de avocado. En warm is deze imitatie krab echt erg lekker! Heb je liever een wat meer gezonde versie van nacho’s dan kun je ook zelf je chips maken!
Deze post is oorspronkelijk van september 2014 en bijgewerkt en van nieuwe foto’s voorzien op 7 september 2018
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…