Deze aardappelschotel met chorizo is een favoriet gerechtje, lekker simpel, snel klaar en echt heel veel smaak met maar een paar ingrediënten. Natuurlijk komt dat door de chorizo maar ook de knoflook en rozemarijn helpen mee. Enne een ei erop is altijd goed in mijn ogen.
Dit is een ideaal gerechtje om een restje aardappels op te maken. Het is een beetje een opgepimpte versie van opgebakken aardappeltjes en heeft lekker wat pit door de chorizo en de knoflook. Rozemarijn is er echt lekker bij maar heb je dat even niet bij de hand kun je ook tijm of oregano gebruiken.
Ik gebruikte kleine aardappeltjes, in de schil gekookt. Het beste is wel om een stevige aardappel te gebruiken zodat ze niet verkruimelen. De ratte aardappeltjes die ik gebruikte hebben een mooie gladde schil en blijven stevig na het koken, ook hebben ze lekker veel smaak.
Serveer met een frisse groene salade.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…