Pas geleden maakte ik echt iets heel lekkers, ik maakte er foto’s van en we aten het op. Daarna vergat ik om dit receptje uit te schrijven en dat is zo zonde! Dus nu dan alsnog het recept voor de crostini’s met witte bonen uit de pan.
Eigenlijk is een crostine niets anders dan een sneetje geroosterd (stok)brood. Normaal gesproken snijdt ik mijn oude brood in dunne plakjes en besmeer dit met een beetje olijfolie. Dit gaat even in de oven totdat de boterhammetjes goudbruin en knapperig zijn. Deze keer deed ik het anders.
Je kunt wat je maar wil op de crostini’s doen, zo belegde ik ze al eens met druiven en olijven, zoet en zout! Maar ook deze versie met witte bonen en spekjes is de moeite waard, heerlijk bij een kom soep!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…