Waarschijnlijk hebben de meeste mensen wel eens wentelteefjes gegeten of gemaakt maar hebben jullie weleens wentelteefjes van beschuit gemaakt? Ik kan je vertellen dat dit echt super lekker is!
Deze maand deed ik weer mee aan de foodblogswap en kookte ik van de blog van Stephanie, great little kitchen die vanuit haar kleine keukentje in Breda leuke gerechten op tafel tovert. Het was even zoeken naar wat ik wilde gaan maken maar toen ik een receptje zag voor wentelteefjes van suikerbrood wist ik dat ik daar een leuke variatie op zou kunnen verzinnen.
Je kunt eigenlijk van heel veel dingen wentelteefjes maken. Bruin of wit brood, straks weer van restjes kerststol, of van beschuitjes. Ik gebruikte volkoren beschuit want dat is nu eenmaal iets steviger dan de gewone, niet dat het dit gerechtje meteen veel gezonder maakt hoor 🙂 Het is echt een zondags ontbijtje en vast ook heel lekker met vers fruit.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
net gemaakt en heerlijk, zeker met kaneel/suiker (suiker vervanger)
Leuk om te horen!