Deze chocolade en karamel crackers worden gemaakt met echte crackertjes, die met dat breeknaadje in het midden dat niet werkt. Ze zijn heerlijk en super simpel om te maken. Drie heerlijke lagen en binnen een half uurtje gemaakt, het moeilijkste aan dit recept is het wachten totdat deze heerlijke zoete snacks afgekoeld zijn.
Dit recept zag ik vorig jaar rond de kerst op allerlei Amerikaanse blogs voorbij komen. Het idee om van de meest simpele toastjes iets lekkers te maken stond me wel aan. Met karamel en chocolade kun je eigenlijk ook niet fout gaan. Vandaar ook de naam crack, niet alleen maar lekker knapperig maar ook verslavend lekker!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Smelt je de chocolade eerst?
Hoi Caroline,
Nee hoor, je strooit de chocolade in kleine stukjes over de karamel en laat even smelten, dan kun je de chocolade zo uitsmeren.
Succes!