Een super simpel bladerdeeg hapje vol met lekkers! Geitenkaas rolletjes met ham en tijm. Zowel geitenkaas, bladerdeeg en tijm zijn erg veelzijdig maar passen ook heel goed bij elkaar. De gerookte ham zorgt voor een zoutig smaakje en ook dit is weer lekker met de romige geitenkaas.
Voor dit receptje gebruik je zachte geitenkaas die goed smeerbaar is. Ik gebruikte een verse geitenkaas van Bettine. Deze geitenkaas is heerlijk zacht van smaak. Geitenkaas is erg veelzijdig en bijvoorbeeld ook erg lekker als snack of verwerkt in een salade.
Bladerdeeg heb ik eigenlijk altijd wel in de vriezer liggen maar koelvers bladerdeeg is tegenwoordig heel makkelijk te krijgen en erg makkelijk in het gebruik. Dit bladerdeeg hoef je niet eerst te laten ontdooien en ook is zo’n groot vel bladerdeeg handig wanneer je grotere dingen wilt maken. Bijvoorbeeld voor een hartige taart of een tarte soleil.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…