Tegenwoordig is het simpel om gewoon een zak noten te kopen, ze zijn goed voor je, met mate, en zo al erg lekker! Maar in deze tijden waarin het knus en gezellig is vond ik het een goed idee om nog wat extra smaak mee te geven aan een eenvoudige notenmix en daarom maakte ik geroosterde noten met rozemarijn en cayennepeper.
De laatste tijd maak ik graag gerechtjes waar zowel een zoete als een hartige toon in zit zoals bijvoorbeeld chocolade koekjes met een snufje zout of een groenteschotel met appels. Aan deze noten wordt ook nog een beetje cayennepeper toegevoegd. Het maakt de noten niet echt pittig maar zorgt wel voor een interessante smaak.
Noten zijn goed voor je en volgens het laatste voedingsadvies wordt aangeraden iedere dag een handjevol te eten. Dat geldt natuurlijk niet echt meer voor deze noten maar zo af en toe is dit wel heel erg lekker en ook nog leuk en simpel om te maken. Door de rozemarijn krijgen de noten een feestelijk tintje.
De inspiratie voor deze geroosterde noten vond ik op Sprinkle bakes
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…