Een super simpel en ontzettend lekker hoofdgerecht, gado gado bowl met noedels. Dit is een simpele versie van gado gado met een lekkere pindasaus en noedels in plaats van rijst.
In deze bowl gebruik ik sugarsnaps, deze boontjes zijn heerlijk knapperig en super snel klaar. Deze groente is familie van de erwt en peultjes en ze worden met peul gegeten. Ik heb ze voor dit gerecht even kort gekookt maar ze worden ook vaak gebruikt in roerbak gerechten.
Wij zijn echt dol op deze heerlijke schotel, heel veel groente, ei, rijst, kroepoek en sate saus. Ik heb niet altijd zin om dit te maken en door de belangrijkste ingredienten te gebruiken uit het gerecht krijg je met deze gado gado bowl toch het gevoel dat je niks mist.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…