Ananas carpaccio is simpel om te maken en erg lekker met kokosyoghurt en muntolie. Strooi er nog wat blauwe bessen over en je hebt een heerlijk dessert!
Al lang heb ik het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver in huis en alhoewel ik het al vaak doorgebladerd heb heb ik er nog nooit iets uit gemaakt. Toen ik opzoek moest naar een budget recept bedacht ik me dat je ook kunt besparen door minder ingrediënten te gebruiken. De dingen die je nodig hebt voor dit recept zijn op zich niet heel goedkoop maar omdat je niet veel producten gebruik valt de prijs per persoon mee. Het fruit geserveerd op deze manier ziet er feestelijk uit en de combinatie van smaken is echt perfect!
Eigenlijk ben ik helemaal niet zo dol op yoghurt, vaak vind ik de smaak net te scherp of is de yoghurt waterig. Bij de tropische ananas past ook een tropische yoghurt en alhoewel er ook yoghurt is met kokossmaak is er ook een yoghurt gemaakt van kokosmelk en die heb ik in dit gerecht gebruikt. Zacht van smaak en heerlijk tropisch. Door het gebruik van deze yoghurt is dit gerecht ook nog eens vegan.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…