Een bord vol van deze pasta met romige preisaus en worstjes is een heerlijk winterse maaltijd die bij iedereen in de smaak valt. Dit recept komt uit een prachtig boek van Nigel Slater vol winterse recepten.
Alhoewel prei tegenwoordig het hele jaar door te krijgen is is het eigenlijk een echte wintergroente. Ik ben echt dol op prei alhoewel we het eigenlijk niet heel vaak eten. Prei is lekker in soep, ovenschotels maar ook zoals in dit recept in een saus.
Dit recept bevat zoals de meeste recepten van Nigel Slater , niet veel ingrediƫnten. Het originele recept is zonder de pasta en dan wordt de prei geserveerd met simpelweg de worstjes. Natuurlijk kun je de pasta weglaten en ook heel lekker lijkt deze saus me met aardappelpuree.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…