Cornflakes kipnuggets zijn super knapperig en worden gebakken in de oven. De lekkere Koreaanse dipsaus past er perfect bij maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen favoriete dipje erbij doen.
Een tijd geleden alweer maakte ik kipnuggets met een korstje van chips, super simpel en ontzettend lekker maar toen in op Instagram de #nuggetchallenge van Anniepannie en Priyalovesfood tegen kwam besloot ik om weer eens een nieuwe variatie te gaan proberen. De cornflakes maken deze kipnuggets extra knapperig en de karnemelk zorgt voor heerlijke malse kip.
Ik geloof dat ik op het moment wel een beetje veel gebruik maak van mijn Koreaanse pittige saus gochujang. Mocht je nu echt geen zin hebben om deze saus te gaan zoeken kun je eventueel het sausje weglaten (zou ik niet doen…) en dan zijn deze cornflakes kipnuggets nog steeds super lekker.
Voor de kipnuggets:
Voor de saus:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…