Mooie roze mini cheesecake gemaakt met red velvet chocolade repen van Hands off my chocolate, simpel en erg lekker.
Als foodblogger krijg je wel eens iets leuks of iets lekkers thuisgestuurd. Zo kreeg ik pas een paar repen heerlijke chocolade met een bijzondere smaak en de vraag of ik daar iets leuks mee kon maken.
Deze mini cheesecake hoeft niet in de oven maar stijft op in de koelkast. Je krijgt dan een fijne romige cheesecake en dat is toch weer anders dan de gebakken versie. Gebakken cheesecake is ook erg lekker maar wel vaak erg machtig.
Red velvet schijnt de nieuwe bak trend te zijn en zelfs de gezouten karamel van de eerste plaats te gaan stoten…dat moet ik dan eerst nog zien. Maar deze bijzondere red velvet met witte chocolade van Hands off my chocolate is echt heel erg lekker. Zoet en een heel klein beetje zout, precies wat wij lekker vinden!
Voor 5 tot 6 cheesecakejes afhankelijk van de grote van je vormpjes.
Voor de bodem:
Voor de vulling:
Je kunt deze cheesecake ook in glaasjes maken, bodempje van de koek erin en het cheesecake mengsel erop. Makkelijk om uit te lepelen!
De chocolade van Hands off my chocolate kreeg ik opgestuurd om iets lekkers mee te maken. Natuurlijk geef ik mijn eerlijke mening over deze producten.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…
View Comments
Ziet er heerlijk uit! Ik heb de reep ook nog liggen, ik ga er snel iets mee bakken. :)
Leuk! Benieuwd wat je ga bedenken :-)