Mosterdsoep, heerlijk romig met een klein beetje pit. Natuurlijk heeft de soort mosterd die je gebruikt veel invloed op de smaak dus kies de mosterd die je lekker vindt.
Mosterd is iets wat ik heb leren waarderen. Vroeger vond ik het echt heel vies maar op een gegeven moment kwam ik erachter dat een bitterballetje extra lekker wordt met een likje mosterd. Ook een broodje kroket eet ik nu eigenlijk nooit meer zonder mosterd en een blokje kaas is nog lekkerder met een beetje mosterd.
Deze mosterdsoep kun je prima serveren als een fijne lunch met een stukje brood maar is ook lekker als voorgerechtje bij een etentje. En als je een grove mosterd gebruikt ziet de soep er nog mooier uit door de mosterdzaadjes.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…