Deze zandkoekjes met gezouten karamel en pinda’s worden bestrooid met een snufje zout en een beetje chilipeper. Ze zijn verslavend lekker en zo knapperig!
Zandkoekjes zijn heel simpel om te maken en je kunt echt allerlei lekkere smaken toevoegen en ze maken in de vorm die je leuk vindt. Na chocolade chip koekjes zijn dit toch wel mijn favoriete koekjes.
Zelf karamel maken is heel simpel, je kunt het recept gebruiken van de pumpkin spice karamel en de pumpkin spice weglaten of vervangen door een snuf zout. Je kunt ook altijd nog een potje karamel kopen als je suiker verwarmen toch niet ziet zitten.
Natuurlijk zou je de chili flakes weg kunnen laten, maar ze zorgen oor een klein beetje pit bij het zoete en zoute. Ze maken deze eenvoudige zandkoekjes net een beetje meer bijzonder.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Ik vond dit receptje op de website van de Sligro.
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…